Produkty Cambridge

ŚRODEK SPOŻYWCZY ZASTĘPUJĄCY POSIŁEK, DO KONTROLI MASY CIAŁA

Sposób przygotowania

Jak przygotować Spaghetti Bolognese?

Zawartość torebki wsypać do naczynia przystosowanego do użytku w kuchence mikrofalowej. Dodać 200 ml gorącej wody i wstawić na 1,5 min. na maksymalną moc (900 W). Następnie wyjąć, wymieszać i ponownie wstawić do kuchenki mikrofalowej na 1,5 min.

UWAGA! produkt bardzo gorący! Przed spożyciem przestudź. W celu zachowania wartości odżywczych produktu, spożyj nie później niż 15 minut od przygotowania. Popij szklanką wody.

Produkt raz przygotowany nie może być przechowywany i odgrzewany.

Opakowanie: 4 x saszetka 58 g

Spaghetti

Spaghetti z sosem bolońskim to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej, jeśli nie jedno z najpopularniejszych dań na świecie. To ten rodzaj posiłku, który nie ma szansy się znudzić i rzadko komu nie smakuje. Nie bez powodu zostało zatem wprowadzone do oferty produktów Cambridge, niezwykle szybko zyskując wielką rzeszę zwolenników! Aromatyczne i właściwie zbilansowane Spaghetti o smaku Bolognese zaspokoi wymagania najbardziej wykwintnych podniebień i sprawi, że stosowanie diety będzie jeszcze przyjemniejsze!

 

 

Spaghetti o smaku Bolognese

  • 208 kcal
  • odżywczy zamiennik posiłku
  • bogaty w witaminy i składniki mineralne
  • bogaty w błonnik
  • odpowiedni dla wegetarian
 

teksturowane białka soi (mąka sojowa, barwnik (karmel amoniakalno-siarczynowy)) (34,4%), ugotowany makaron (pszenica) (33,51%), przyprawy (pomidor w proszku, lecytyna sojowa, aromat, modyfikowana skrobia kukurydziana, czosnek w proszku, cukier, cebula w proszku, zioła (oregano, szałwia, bazylia, majeranek, pietruszka, tymianek), substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), ekstrakt z drożdży, ekstrakt z papryki, papryka), fosforan wapnia, chlorek potasu, mix witamin i składników mineralnych (maltodekstryna, kwas L-askorbinowy, fumaran żelazawy, nikotynamid, octan DL-alfa-tokoferylu, tlenek cynku, D-pantotenian wapnia, siarczan manganu, octan retinylu, chlorowodorek pirydoksyny, ryboflawina, chlorowodorek tiaminy, glukonian miedzi, jodan potasu, chlorek chromu, molibdenian sodu, selenian sodu, kwas pteroilomonoglutaminowy, filochinon, D-biotyna, cholekalcyferol, (cyjanokobalamina), kwas (kwas cytrynowy), sproszkowana celuloza, tlenek magnezu, aromat, substancja słodząca (sukraloza).

 

Alergeny:

Alergeny oraz składniki będące źródłem glutenu zaznaczono w składzie pogrubioną czcionką. Produkt nieodpowiedni dla osób z alergią na orzechy i ziarna sezamu. Produkt odpowiedni dla wegetarian. Może zawierać jajka.

Spaghetti